ΕΛΛΑΔΑ

Ταξιτζήδες νίντζα στο τιμόνι – Έτοιμοι για όλα μετά από μαθήματα [pic]

Υποψιασμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο όταν ξεσπάσει ο τρόμος στο τιμόνι, δηλώνουν οδηγοί ταξί στην Κρήτη καθώς πέρα από τους επίδοξους κλέφτες θα πρέπει να διαθέτουν γρήγορα αντανακλαστικά για την αντιμετώπιση μεθυσμένων επιβατών, ενόψει και της νέας τουριστικής σεζόν. Μαχαιρώματα…
χτυπήματα και περιστατικά κλοπών, τα οποία σημειώνονται κατά καιρούς σε βάρος συναδέλφων τους από μεθυσμένους κυρίως τουρίστες και παράξενους τύπους που επιβιβάζονται στο ταξί, προβληματίζουν τον κλάδο και στην Κρήτη. Μάλιστα, oδηγοί ταξί στα Χανιά λαμβάνουν μαθήματα πολεμικών τεχνών από πιστοποιημένο εκπαιδευτή KRAV MAGA ο οποίος με διάφορες τεχνικές, παρουσιάζει τρόπους αντιμετώπισης άκρως επικίνδυνων καταστάσεων, όπως επίθεση με μαχαίρι, από τη θέση του συνοδηγού. Και μπορεί τα φαινόμενα αυτά να μην έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις στη Κρήτη όπως σε άλλες περιοχές της χώρας όμως τα μαθήματα αυτοάμυνας μπαίνουν σιγά σιγά στη καθημερινότητα των οδηγών ταξί.

Δεν είναι μόνο οι άνδρες οδηγοί ταξί που λαμβάνουν μαθήματα πολεμικών τεχνών αλλά και οι γυναίκες που βρίσκονται στο τιμόνι, για το μεροκάματο. Σε κάθε περίπτωση, οδηγοί που δεν ξέρουν καράτε έχουν σχεδιάσει στο μυαλό τους διάφορους τρόπους αντίδρασης όταν δρομολόγια εξελιχθούν σε δρομολόγια τρόμου.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις