ΛΑΡΙΣΑ

Ο κακός χαμός με τα παρκόμετρα στο κέντρο της Λάρισας – Γολγοθάς για όσους επιχειρούν να… πληρώσουν!

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να αποτελεί σύμπτωση. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει με τη λειτουργία των παρκομέτρων στις περιοχές ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Λάρισας.

Οι καταγγελίες το τελευταίο διάστημα πέφτουν “βροχή” στο onlarissa.gr, από αγανακτισμένους πολίτες που… καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να πληρώσουν για τη στάθμευση του οχήματός τους!

“Άλλοτε το παρκόμετρο δε δουλεύει, άλλες φορές είναι αδύνατο να διαβάσει κανείς τι γράφει… το χειρότερο όμως είναι αυτό που μου συνέβη χθες, έριξα δύο κέρματα των πενήντα λεπτών τα οποία όμως “έφαγε” το παρκόμετρο”. Αυτό ακριβώς είναι το σχόλιο Λαρισαίας, το οποίο φυσικά αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από τα τόσα.

Το δίλημμα που τίθεται σε αυτές τις περιπτώσεις σε όλους τους οδηγούς είναι ένα: Να αφήσουν αφήσουν το όχημα χωρίς χαρτάκι, αφού το παρκόμετρο δε λειτουργεί, ρισκάροντας να τους βεβαιωθεί κλήση από τη δημοτική αστυνομία ή να αναζητήσουν αλλού θέση παρκαρίσματος (περισσότερη ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου);

Μήπως πριν τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τις τηλεσκοπικές μπάρες και τις κάμερες ασφαλείας στους πεζοδρόμους, να κάνουμε ένα απαραίτητο “service” στα παρκόμετρα κύριε αρμόδιε αντιδήμαρχε; Γιατί πέρα από την ταλαιπωρία των Λαρισαίων και ο δήμος σαφώς ζημιώνεται αφού καθημερινά χάνει χρήματα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις