ΛΑΡΙΣΑ

Έφτασαν τα δορυφορικά στο Αρχαίο Θέατρο για την μετάδοση του δελτίου της ΕΡΤ 3- Τί θέματα θα δείτε από την Λάρισα; (Φωτό)

Ξαφνικά… έσκασαν πριν από λίγο τα δορυφορικά πιάτα της ΕΡΤ μπροστά στους έκπληκτους Λαρισαίους που εκείνη την ώρα έπιναν το καφεδάκι τους και ρωτούσαν τί συμβαίνει.

Οι προετοιμασίες για να μεταδοθεί το δελτίο της ΕΡΤ στις 7 το βράδυ μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο στη Λάρισα έχουν ξεκινήσει με αρκετούς τεχνικούς να φροντίζουν για τις λεπτομέρειες μέχρι την ώρα της έναρξης.

Σε εγρήγορση και ο δήμος για να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί καθώς μιλάμε για την προβολή της πόλης στην πρώτη έξοδο του δελτίου του κρατικού καναλιού αό την Θεσσαλονίκη.

Πολύ… τρέξιμο μαθαίνουμε είχαν και οι συνάδελφοι της ΕΡΤ στη Λάρισα καθώς ετοίμασαν αρκετά θέματα για να στηρίξουν το δελτίο που θα βγει από το Αρχαίο Θέατρο.

Έτσι κατά την διάρκεια του δελτίου θα παίξουν θέματα για το κυκλοφοριακό της πόλης, και θα προβληθούν οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στα πλαίσια του προγράμματος της αστικής κινητικότητας. Μάλιστα υπάρχει και ρεπορτάζ μέσα από τις σύραγγες των Τεμπών που παραδίδονται σε λίγες ημέρες αλλά και θέματα από την περιοχή της Ελασσόνας. Θέματα επίσης θα παίξουν και από την υπόλοιπη Θεσσαλία.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις