ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι 18.700 διορισμοί… φαντάσματα, ο παλαιοκομματισμός και ο Μπαργιώτας

Έχει απασφαλίσει και πυροβολεί αδιακρίτως το τελευταίο διάστημα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας. Στο στόχαστρο του Λαρισαίου βρέθηκαν εσχάτως οι ανακοινώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τις περιβόητες 18.700 προσλήψεις στο χώρο της υγείας.

Έγραψε ο βουλευτής: “Πριν μερικές μέρες στη διάρκεια των συνεδριάσεων της Επιτροπής ο κ. Πολάκης ανακοίνωσε, με μεγάλη χαρά και περηφάνια, δεκαοκτώ χιλιάδες επτακόσιους διορισμούς μόνο από το Υπουργείο Υγείας.

Βέβαια, αναλυτική κατάσταση των διορισμών αυτών, προκηρύξεις, αναρτήσεις στο site του Υπουργείου, ΦΕΚ δεν υπάρχουν και θα περιμένουμε αρκετό καιρό από ότι φαίνεται για να δούμε εάν και πότε θα τα προσκομίσει στη Βουλή ο κ. Πολάκης.

Τέτοιοι αθρόοι διορισμοί χωρίς κανένα σχεδιασμό, που δυστυχώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων πολιτών είναι συνδεδεμένοι με τον παλαιοκομματισμό.

Όχι με τη χρηστή διοίκηση, όχι με τη λύση των προβλημάτων της χώρας, αλλά κυρίως με την επίτασή τους. Είναι μια απαράδεκτη τακτική της Μεταπολίτευσης, η οποία διαιωνίζεται και γίνεται όλο και χειρότερη απ’ αυτήν την Κυβέρνηση.”

Τα λέει έξω από τα δόντια ο Λαρισαίος. Το θέμα φυσικά είναι εάν η επόμενη πολιτική στέγη του θα απέχει μακράν απ’ όλα όσα ο ίδιος σήμερα ξορκίζει…

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις