ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σάκης Ρουβάς: Επενδυτής σε εταιρεία βιοενέργειας στην Καρδίτσα! (Foto-VIDEO)

 

 

Το www.karditsapress.gr πρώτο σας είχε παρουσιάσει τα επενδυτικά σχέδια του πασίγνωστου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά στο ν. Καρδίτσας και δη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σοφάδων. Στο προηγούμενο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ καταλήγαμε ότι ο Σάκης Ρουβάς λόγω της μεγάλης επένδυσης της κατασκευής μονάδας παραγωγής βιοαερίου, αναμένεται να πυκνώσει τις εμφανίσεις του στην περιοχή μας. Και πραγματι, το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρόν σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Κέντια”. Στην συγκεντρωση συμμετείχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι, που θα συνεργαστούν με την εταιρεία του Ρουβά, στους οποίους έγινε αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου απο στελέχη της εταιρείας.

rouvas2

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στο κέντρο λίγο πριν τις 21.30. Ο ίδιος, εντυπωσίασε με την απλότητά του αλλά και με την μέγιστη επιμονή του να απαντηθεί καθε ερώτηση και απορία. Αμέσως μετά την ενημέρωση, μίλησε με τον κόσμο, δεν χάλασε… χατίρια για φωτογραφίες αφου όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν αυτοί που επιθυμούσαν να φωτογραφηθούν με τον Ρουβά. Χαμογελαστός και προσιτός, χωρίς κανένα απολύτως τουπέ, “κέρδισε” τον κόσμο που έδωσε το παρόν.

Η ενημέρωση

rouvas3

Νωρίτερα οι συνεργάτες του ανέλυσαν τον σχεδιασμό της εταιρείας. Οπως αναφέρθηκε, η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντα σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία ” Ερρίκος”. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η μονάδα θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος κ. Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.
Επισημάνθηκε επίσης οτι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας. Να σημειωθεί επίσης πως στη συγκέντρωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωστής

rouvas1

Η ώρα του Σάκη

Λογικό ήταν ο κόσμος να ήθελε να ακούσει τον ίδιο τον επενδυτή, τον Σάκη Ρουβά τον οποίο υποδέχτηκε με ένα θερμό χειροκρότημα. Ο γνωστός καλλιτέχνης θέλοντας να δείξει το μεγάλο του ενδιαφέρον για το επιχειρηματικό σχέδιο είπε πως με την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το …πέμπτο παιδί. Τονίζοντας μάλιστα τη συχνότητα των επισκέψεών του στην περιοχή, απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Σοφάδων λέγοντας «μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;» Μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα.
Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας.
Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή.»
Αναφερόμενος δε στις συχνές επισκέψεις στην περιοχή δήλωσε:
Κατά έναν τρόπο αποφάσισα να γίνω… δευτεροδημότης. Μήπως πρέπει να φέρω και τα εκλογικά μου δικαιώματα.»

karditsapress.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις