ΛΑΡΙΣΑ

«Κοσμοσυρροή στη Λάρισα… σπάει όλα τα κοντέρ το πάρκο των δεινοσαύρων!»

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο πέρασαν χιλιάδες παιδιά στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο δεινοσαύρων που έχει στηθεί στη φιλόξενη πόλη της Λάρισας. Τα μεγαλύτερα πλάσματα που έζησαν ποτέ, οι Δεινόσαυροι, ζωντανοί σε ένα εκπληκτικά στημένο πάρκο προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μια συγκλονιστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 2.000 τμ, σε μια θεαματική έκθεση όπου οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών!

Για πρώτη φορά, οι Δεινόσαυροι εισβάλλουν στην περιοχή της Λάρισας, σε ένα ταξίδι τόσο πραγματικό και συναρπαστικό που θα σας κόψει την ανάσα..

Ο Τυρρανόσαυρος Ρεξ με την ισχυρή κραυγή, ο τεράστιος Διπλόδοκος με την μακριά ουρά , ο Βραχιόσαυρος με τον πανύψηλο λαιμό ζωντανεύουν μπροστά στους επισκέπτες, αναπνέουν, κινούνται και τους μεταφέρουν σε άλλη εποχή.

Η έκθεση των δεινοσαύρων καταφέρνει να προσφέρει μια μηχανή του χρόνου για να ταξιδέψουν μικροί και μεγάλοι στην προϊστορική εποχή και να εξερευνήσουν το γιγάντιο κόσμο από τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στη γη.

Περιλαμβάνει 28 διαφορετικά είδη ρομποτικών δεινοσαύρων σε πραγματικό μέγεθος, σχήμα και υφή. Ο λεπτομερής σχεδιασμός τους, μαζί με τις κινήσεις τους παρέχουν ένα πολύ ρεαλιστικό και διαδραστικό περιβάλλον.

Η έκθεση συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες. Φωτογραφίες με τους δεινόσαυρους , ζωγραφική, μικρές κατασκευές και άλλες δραστηριότητες είναι πρόκληση να τις ζήσετε.
Στο χώρο διοργανώνονται και παιδικά πάρτυ γενεθλίων με δεινοσαυρο-τούρτες, καθώς ο χώρος διατίθεται για τον λόγο αυτόν από τους διοργανωτές.
Από 25 Μαρτίου -2 Απριλίου στο χώρο της σκεπαστής αγοράς θα λειτουργεί η Πολυκλαδική έκθεση, καθώς και 1-2 Απριλίου Σαλόνι αυτοκινήτου.
Νεάπολη Λάρισας (Έναντι Σκεπαστής Αγοράς) έως 30 Απριλίου
ΏΡΕΣ: 09.00-13.00 Καθημερινά
Πέμπτη- Παρασκευή: 17.00- 20.00,
Σάββατο- Κυριακή: 10.00- 20.00
Για περισσότερες πληροφορίες:
F :Living Dinosaurs Greece
τηλ επικοινωνίας 6970529360

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ!!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις