ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Iκανοποίηση για την “AgroThessaly”- Ποια τα σχέδια για το χώρο και τι θα φιλοξενηθεί εκεί το Φθινόπωρο;

Χθες το απόγευμα η έκθεση “AgroThessaly” έριξε αυλαία και οι πρώτες εντυπώσεις για την πόλη φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικές.

Το ενδιαφέρον Ελλήνων αλλά και των ξένων επισκεπτών ήταν μεγάλο και φαίνεται πως οι στόχοι επισκεψιμότητας που είχαν τεθεί να έχουν ξεπεραστεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών στην έκθεση περιηγήθηκαν έως και το βράδυ του Σαββάτου περισσότεροι από 27.000 επισκέπτες και αν υπολογίσουμε και την Κυριακή τότε αναμένεται οι επισκέπτες να ξεπέρασαν τους 30.000 που ήταν και ο αρχικός στόχος.

Η πληρότητα των ξενοδοχείων το τριήμερο που πέρασε άγγιξε το 100%, ενώ τα μηνύματα που έρχονται από την αγορά της πόλης είναι επίσης θετικά καθώς οι επισκέπτες εκτός Λάρισας φαίνεται πως έκαναν την βολτίτσα τους στο κέντρο.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης το επόμενο διάστημα ο χώρος θα αναβαθμιστεί ώστε του χρόνου η επόμενη “AgroThessaly” να είναι ακόμη καλύτερη και με βάση την εμπειρία που υπήρξε από την φετινή διοργάνωση.

Το επόμενο event που θα διοργανωθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο είναι το “ράλλι αντίκα” το οποίο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όσων βρεθούν στο χώρο για να δουν από κοντά αυτοκίνητα-θρύλους μια άλλης εποχής.

Π.Γ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις