ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Από Φάρσαλα ή Ελασσόνα το έμβρυο – Να “μιλήσει” το dna περιμένουν οι αρχές

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λάρισας αλλά και πανελλαδικά, από την είδηση του εμβρύου που βρέθηκε σε χωματερή όπου συγκεντρώνονται ανακυκλώσιμα υλικά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα. Βρέθηκε νεκρό μαζί με τον πλακούντα στη 1.30 το μεσημέρι, ανάμεσα σε ανακυκλώσιμα υλικά στο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών του ΦΟΣΔΑ Λάρισας στην περιοχή της Γυρτώνης.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες του onlarissa.gr, το έμβρυο ήταν αρκετά ώριμο, αγοράκι, λίγες εβδομάδες πριν τη συμπλήρωση του ενάτου μήνα.

Αποτέλεσε “προϊόν αποβολής” και αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο εγείρεται το μείζον ερώτημα αν αυτή η αποβολή προήλθε τυχαία ή με μη νόμιμο τρόπο και εάν φυσικά εμπλέκεται μέλος της ιατρικής κοινότητας στη διαδικασία.

Σε ότι αφορά την προέλευση, οι έρευνες “δείχνουν” ή την περιοχή των Φαρσάλων, ή εκείνη της Ελασσόνας. Ότι δηλαδή πετάχτηκε σε κάδο σε μία από τις δύο επαρχίες. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως αποκλείουν την πόλη της Λάρισας.

Την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει το έργο του ιατροδικαστή κ. Κραβαρίτη, τα ευρήματα του οποίου αναμένεται να συμβάλουν στις έρευνες. Σίγουρα πολλές απαντήσεις αναμένονται και από τις εξετάσεις dna σε δείγμα από το έμβρυο.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις