ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις φορές διέρρηξαν το ίδιο παρεκκλήσι

Την τελευταία φορά πήραν 200 ευρώ – Οι Έλληνες δράστες, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ομολόγησαν ότι είχαν διαρρήξει το παγκάρι άλλες τρεις φορές χωρίς να βρουν χρήματα

Προκάλεσαν την τύχη τους οι ιερόσυλοι που διέρρηξαν τέσσερις φορές το παγκάρι του ίδιου παρεκκλησίου σε περιοχή της Πιερίας! Τις πρώτες τρεις φορές δεν βρήκαν μέσα ούτε δεκάρα και μόνο την τέταρτη άρπαξαν χρήματα, αλλά τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν!

Μετά τις αλλεπάλληλες εισβολές τους από τις αρχές Μαρτίου, οι υπεύθυνοι του ναού ζήτησαν την βοήθεια αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης που δεν άργησαν να εξιχνιάσουν την τελευταία κλοπή, η οποία είχε γίνει στις 5 Μαρτίου με λεία 200 ευρώ.

Οι Έλληνες δράστες, τρεις άνδρες ηλικίας 20, 21 και 21 χρόνων και μια 33χρονη γυναίκα, ομολόγησαν ότι είχαν διαρρήξει το παγκάρι άλλες τρεις φορές χωρίς να βρουν χρήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρες κλοπής και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Αναγνωρίστηκε ο «ποντικός» που είχε τρυπώσει στις 9 Νοεμβρίου του 2016 στο σπίτι ενός 60χρονου περιοχή της Κοζάνης και είχε κλέψει 550 ευρώ και 100 δολάρια. Πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου οι άνδρες της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις