ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παλικαρίσιος βαθμός ανόδου για τον Απόλλων Λάρισας

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (12/3) αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο μεγάλο ντέρμπι λοιπόν του ομίλου η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη αν και βρέθηκε να χάνει 1-0, να μένει με δέκα παίκτες έφτασε στην ισοφάριση στις αρχές της επανάληψης και πέραν λίγων φάσεων δεν κινδύνεψε και παραμένει στην κορυφή του ομίλου έχοντας πλέον 52 βαθμούς, έναντι 50 των Βολιωτών.

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη του καλή στιγμή άνοιξε το σκορ στο 16′ όταν ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με την μπάλα να φτάνει στον Οικονόμου ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Φιρινίδη για το 1-0.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη προσπάθησε στην συνέχεια να αντιδράσει και έψαξε το 1-1 έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 26′ με το σουτ του Σαχινίδη να μπλοκάρει ο Κατσούλης, ενώ στο ημίωρο ο Πέντα από πλάγια μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 39′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Σάββας με μια ανόητη και αδικαιολόγητη ενέργεια χτύπησε εκτός φάσης τον Μουκάμ με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα του Κουτσιαύτη και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Οι “ερυθρόλευκοι” πήγαν με το υπερ του 1-0 στα αποδυτήρια, ενώ φωνάζουν για πέναλτι στην φάση του 45′ σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Δωματά με τον Κουτσιαύτη να δείχνει “παίζετε”.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έφερε γρήγορα το ματς στα ίσια όταν στο 50′ ο Δωματάς ανέτρεψε τον Σαχινίδη με τον Κουτσιαύτη να δείχνει ορθώς την άσπρη βούλα και την κίτρινη στον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 52′ ο Καρακατσάνης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το παιχνίδι στην συνέχεια για μερικά λεπτά δεν είχε φάσεις ούτε από την μια πλευρά ούτε από την άλλη με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 70′ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κέρι ο Χολέβας πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φιρινίδη.

Έξι λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Ιωαννίδη εκτός περιοχής ανάγκασε τον Φιρινίδη να διώξει σωτήρια με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να δηλώνει παρών και στην φάση του 86′ αποκρούοντας το σουτ του Μασάντο με το 1-1 να μην αλλάζει ως το τέλος.

Πλέον για τον Απόλλωνα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στην Φιλιππούπολη την επόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου στις 15:00, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Διαιτησία: Κουτσιαύτης (Κολοσιόνης, Καλαμπόκης)

Ολυμπιακός Βόλου (Τίμος Καβακάς): Κατσούλης, Στουρνάρας, Ζώνας, Χολέβας, Σταύρου, Οικονόμου (58′ Ιωαννίδης), Μουκάμ (68′ Κέρι), Δωματάς, Μασάντο, Σουάνης (64′ Αναστασίου), Φλίγκος.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Σκούπρας, Καρακατσάνης (78′ Καμπέρης), Σαχινίδης, Πέντα (46′ Ιβανίδης), Διβανές (64′ Μανθάνο).

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις