ΕΛΛΑΔΑ

Οι δύσκολες ώρες της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη πριν το θάνατο

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για το θάνατο της συζύγου του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου. Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη που αγαπήσαμε μέσα από τις ελληνικές ταινίες έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τα τελευταία χρόνια η διάσημη ηθοποιός ανέβαινε το δικό της Γολγοθά και αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Πριν λίγα χρόνια η αγαπημένη του ελληνικού κινηματογράφου έπαθε γάγγραινα στο πόδι της, αποτέλεσμα ενός προβλήματος που είχε χρόνια και την ανάγκασε να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι. Η κατάσταση αυτή απαιτούσε άμεσα χειρουργείο και το 2013 ακρωτηρίασαν τα δάχτυλα του ποδιού της, αλλά δυστυχώς τρία χρόνια μετά το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί και εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού της.

“Τους τελευταίους μήνες μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία γιατί το αριστερό μου πόδι έχει προσβληθεί από ένα ισχυρό μικρόβιο και γι’ αυτόν το λόγο έχω πάρει του κόσμο την αντιβίωση χωρίς αποτέλεσμα”, αποκάλυψε η Ευαγγελία Σαμιωτάκη στην Espresso στις αρχές του 2016 και συμπλήρωσε: “Μετρώντας τα υπέρ και τα κατά πήρα αυτήν τη δραστική απόφαση για να μπορέσω να ηρεμήσω και να ζήσω όσα χρόνια μου απομένουν”.

Γνωρίζοντας πως η συνεχής λήψη αντιβίωσης μπορεί να προσβάλλει τα ζωτικά της όργανα, η Ευαγγελία αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη δραστική απόφαση, για να μπορέσει να ζήσει… Ένα χρόνο μετά, όμως, ήρθε το τραγικό φινάλε που γέμισε με θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα.

tlife.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις