ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 7,8 και 9 Απριλίου το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας στη Λάρισα

Το Κιθαρωδείο σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και υπό την αιγίδα  της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού κ’ Επιστημών Λάρισας , διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας στη Λάρισα στις 7,8 και 9 Απριλίου.

Κλασική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα από ένα υψηλό επίπεδο καλλιτεχνών, συναντιούνται σε συναυλίες, σεμινάρια, διαλέξεις και διαγωνισμούς όλων των ειδών. Ένα τριήμερο με πρωταγωνιστή την κιθάρα για δεύτερη φορά στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, σε μία γιορτή για την προβολή και ανάπτυξή της.

Σημείωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ

Κατηγορία έως 18 ετών

Α’ Βραβείο

Μία κιθάρα του κατασκευαστή Βασίλη Συγλέτου αξίας 1500 ευρώ.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες συναυλίες  στον χώρο του Θεάτρου Ουήλ, την Παρασκευή 7 Απριλίου ο ερχόμενος από την Σεβίλλη της Ισπανίας Σωκράτης Μαστροδήμος,σε μια βραδιά Flamenco κιθάρας και ο Λαρισαίος κιθαρίστας Θωμάς Αθανασέλος σε ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας.

Το Σάββατο 8 Απριλίου ο καταξιωμένος διεθνούς φήμης κιθαριστής και καθηγητής Θάνος Μήτσαλας  σε  ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας.

Συναυλίες, σεμινάρια καθώς και εκθέσεις κιθάρας και χειροποίητων συστημάτων ήχου για ακουστικά όργανα, θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Ουήλ και στον χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση-Οργάνωση
Μπουρνάκας Δημήτρης – Αθανασέλος Θωμάς
Τηλ. Επικοινωνίας
2410-287593 (Κιθαρωδέιο -5:00-9:00 μμ) Κιν: 6998727258
e-mail: tom-athan@hotmail.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις