ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Ποιοτική η διαφορά της Ν.Δ. με τα άλλα κόμματα

«Τα όσα συμβαίνουν στην αίθουσα αυτή, αλλά και σε παρόμοιες αίθουσες σε ολόκληρη τη χώρα, είναι η απόδειξη του αισθήματος ευθύνης, με το οποίο η παράταξή μας αντιμετωπίζει  το ιστορικό βάρος που για μια ακόμη φορά θα κληθεί να σηκώσει.

Είναι το μήνυμα, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή, γνωρίζοντας καλά πως το τέλος της αριστερής αυταπάτης θα σημάνει την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, άρχισε να εκπέμπει.».

Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, τα στελέχη που συμμετέχουν στην “Πολιτική Ακαδημία της ΝΔ” που για πρώτη φορά διοργανώνεται στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός χαρακτήρισε τις κινήσεις της ΝΔ, ως “ειδοποιό διαφορά” σε σχέση με τα άλλα κόμματα, καθώς όπως υποστήριξε, “η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει το αύριο με όρους του μέλλοντος, ενώ οι υπόλοιποι μιλούν για το σήμερα με όρους παλαιοκομματισμού”.

«Αυτή είναι, φίλοι και φίλες, η μεγάλη και ποιοτική διαφορά της δικής μας παράταξης σε σχέση με όλες τις άλλες. Γράφουμε το μέλλον της χώρας σήμερα, αξιοποιώντας μια σειρά στελεχών, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη μάχη.

Μια μάχη που θα έχει ως στόχο να επαναφέρει στη χώρα την κανονικότητα και να δημιουργήσει το όραμα εκείνο, που θα ενώσει όλες της Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Μια μάχη που το τελικό της αποτέλεσμα θα βάλει και πάλι τη χώρα στις ράγες της ανάπτυξης και της ευημερίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αν. Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας και να σας ζητήσω να συνεχίσετε τον αγώνα ώστε να πειστεί και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης να υπογράψει την Συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ», τόνισε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Λαρισαίος βουλευτής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις