ΛΑΡΙΣΑ

Φρούριο η Λάρισα σήμερα Σάββατο λόγω… Κασιδιάρη – Έρχονται διμοιρίες των ΜΑΤ από Θεσσαλονίκη υπό το φόβο επεισοδίων

Με… φρούριο θα θυμίζει η περιοχή πέριξ του ξενοδοχείου Imperial επί της οδού Φαρσάλων από το μεσημέρι του Σαββάτου, αφού η επικείμενη έλευση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ως ομιλητή σε εκδήλωση, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Με τους αντιεξουσιαστές, τους αντιφασίτες και άλλες αριστερές οργανώσεις να δίνουν ραντεβού κοντά στο ξενοδοχείο, στην πλατεία Αβέρωφ στις 6 το απόγευμα, με στόχο τη ματαίωση της εκδήλωσης, αλλά και τα όσα επεισοδιακά συνέβησαν χθες στο Βόλο όπου βρίσκονταν ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας έχει σημάνει συναγερμός.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, για την αποτροπή επεισοδίων αναμένεται σήμερα να έρθουν από τη Θεσσαλονίκη ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες μαζί με τις υπάρχουσες στη Λάρισα, θα αποτελέσουν το… “τείχος ασφαλείας” μεταξύ χρυσαυγιτών και αριστεριστών.

Στο στόχαστρο των αντιφασιστών πάντως βρέθηκε από χθες και το ξενοδοχείο, καθώς όπως αναρτήθηκε στον γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο indymedia.

Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως σήμερα Παρασκευή επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο και ενημέρωσαν την υπεύθυνη «πως εκτός από τους φασίστες το ξενοδοχείο θα στοχοποιείται με κάθε ευκαιρία».

Υπενθυμίζεται τέλος πως θέση κατά της έλευσης του Ηλία Κασιδιάρη στην πόλη, έλαβε και ο δήμος Λαρισαίων. «Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού» σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του δήμου.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις