ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο: Αστυνομικός ύποπτος για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά!

Σάλος έχει προκληθεί με τις πρώτες πληροφορίες, που αποκαλύπτουν πως ένας αστυνομικός, είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, στην Καστοριά.

Οι αρχές ανακρίνουν τον 3χρονο αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετείχε και στις έρευνες για… τον εντοπισμό του δολοφόνου!

Ο αστυνομικός που φέρεται ως ύποπτος για την δολοφονία του ταξιτζή τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην Καστοριά.

Το στυγερό έγκλημα

Ο άτυχος 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, στην περιοχή Κορομηλιά, κοντά σε ποτάμι, στις 20:45 το βράδυ της Παρασκευής. Ο ταξιτζής είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 52χρονος φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στον κρόταφο και ένα στο στήθος, που φαίνεται ότι έχουν προέλθει από 45αρι πιστόλι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του 30χρονου υπόπτου για τη δολοφονία του αυτοκινητιστή από εικόνες σε τηλεοπτική κάμερα που έδειξαν ότι ο αστυνομικός που ανακρίνεται μπήκε στο ταξί του 52χρονου λίγο πριν το στυγερό έγκλημα.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε από συγγενείς του, σε απόσταση περίπου 40-50 μέτρων μακριά από το ταξί του.

Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Αν και οι αρχές δεν απέκλεισαν εξ αρχής το ενδεχόμενο του μιμητισμού, έστρεψαν τις έρευνές τους προς το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις