ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε στον Αστακό ο ΓΣΛ

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Γυμναστικός καθώς γνώρισε την ήττα σε μια πολύ δύσκολη έδρα από έναν πολύ δυνατό αντίπαλο χάνοντας με 84-69.

Οι «πράσινοι» μπορεί να μην ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα καθώς παρουσιάστηκαν «μουδιασμένοι» μένοντας πίσω στο σκορ στο 10’ με 26-10 και στο ημίχρονο με 47-24, αλλά στην επανάληψη ανασύνταξαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να μειώσουν αρκετά και μάλιστα στο τρίτο δεκάλεπτο μείωσαν και σε μονοψήφιο νούμερο την διαφορά. Τελικά ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος με σκορ το 62-51.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Λαρισαίοι προσπάθησαν να συνεχίσουν το …στενό μαρκάρισμα της τρίτης περιόδου, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το προνόμιο της έδρας και έφτασαν τελικά στη νίκη με 84-69.

Διαιτητές: Καλδίρης, Κάρδαρης, Πολυχρόνης
Τα δεκάλεπτα: 26-10, 47-24, 62-51, 84-69.

ΑΙΟΛΟΣ (Κουταλιανός): Μπρόζος 4, Θεοδωράκος 4, Κουμπούρας 20, Παπαδιονυσίου 12 (2), Κατσαρές, Δουρούκης, Κακλαμάνος, Κιτσούλης 13 (1), Κασαμπαλής 6, Χαρισμίδης 6, Λυμπάρης 7, Γκιζόγιαννης 8.

ΓΣΛ (Σκαραφίγκας): Τόζιος 3 (1), Συνετός 3 (1), Νίκολιτς 15 (1), Τσουράκης 6, Κούτρας 13 (3), Μπέμπης 3 (1), Σπυρόπουλος 11 (1), Γκιουλέκας 15 (3), Χαιρετίδης, Γουμενόπουλος.
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ:
«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και κάναμε πολλά λάθη, σε αντίθεση με την αρχή του β’ ημιχρόνου όπου μπήκαμε στο ματς τελείως αλλαγμένοι καταφέρνοντας να ρίξουμε την διαφορά και κάτω από τους δέκα πόντους. Ήταν όμως λίγο αργά για να ολοκληρώσουμε την αντεπίθεσή μας με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Το αρνητικό είναι ότι χάσαμε ένα 20λεπτο και όταν δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό ήταν πια αργά για το συγκεκριμένο ματς να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις