ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στη γειτονία των αγγέλων η μικρή Ραφαέλα

Η μικρή Ραφαέλα, μόλις 3 ετών λύγισε το πρωί της Παρασκευής σε Νοσοκομείο της Γερμανίας όπου και νοσηλευόταν.

Η Ραφαέλα είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στα Τρίκαλα προ δυόμιση ετών. Με τη μητέρα της στο πλευρό της, όλη την οικογένεια και τις προσευχές όλων πάλεψε γενναία, δίνοντάς μας παράδειγμα ζωής. Ας αναπαύεται μεταξύ των αγγέλων πια…

Το θάνατο του μικρού κοριτσιού έκανε γνωστό μέσα από τη σελίδα της στο Facebook η μητέρα της, Αντιγόνη Γάτου. Η μικρή Ραφαέλα είχε τον τελευταίο καιρό μεταφερθεί στο Βερολίνο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

«Κύριε Ιησού Χριστέ ανάπαυσον τη δούλη σου Ραφαέλα… Συγχώρεσέ με ψυχή μου… Ξεκουράσου στην αγκαλιά Του….. θα σ’ αγαπώ πάντα….» έγραψε η δύστυχη μητέρα στο Facebook, ανεβάζοντας μαζί με το σπαρακτικό της μήνυμα μια φωτογραφία της μικρής Ραφαέλας πριν από το τροχαίο που έκοψε, τελικά το νήμα της ζωής της.

Λίγες ώρες πριν το κοριτσάκι της φύγει από τη ζωή, η Αντιγόνη Γάτου είχε συγκλονίσει ξανά, με ένα άλλο post. Μια ανάρτηση που προανήγγειλε το μοιραίο. «Το βλέμμα λύπησης από τους γιατρούς κ τους νοσηλευτές σου ξεσκίζει τα σωθικά ακόμη πιο πολύ.. απλώνουν το χέρι τους κ σε χαϊδεύουν…και καταλαβαίνεις ότι το χάδι του γιατρού έρχεται όταν πλησιάζει το τέλος….. Ναι…από ώρα σε ώρα, από λεπτό σε λεπτό….το νιώθω….μυρίζει θάνατος…. Πάλεψε…. πάλεψα…. παλέψαμε….. σας είμαι ευγνώμων, τώρα ας προσευχηθούμε να ξεκουραστεί», έγραφε μεταξύ άλλων.

Η μικρή Ραφαέλα είχε τραυματιστεί σε τροχαίο τον Οκτώβριο του 2014. Είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Την περασμένη Τετάρτη είχε διαπιστωθεί πως το παιδί είχε πλήρη ανεπάρκεια οργάνων, οξεία παγκρεατίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια και μόλυνση στους πνεύμονες, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς μη χειρουργήσιμη.

trikalavoice.gr-newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις