ΛΑΡΙΣΑ

Παπαδόπουλος από Λάρισα: Ο λαός περιμένει τον επόμενο λαοπλάνο… (φωτό)

Στα αδιέξοδα της τωρινής πολιτικής κατάστασης στη χώρα μας αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής σε εκδήλωση της “Δημοκρατικής Ευθύνης” με θέμα «Το μέλλον της χώρας περνά μέσα από την κοινωνία».

“Ο λαός περιμένει τον επόμενο απατεώνα λαοπλάνο ο οποίος θα του υποσχεθεί αυτό που θέλει να ακούσει. Έτσι όμως η χώρα οδεύει στην καταστροφή με πάσα βεβαιότητα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος για να συμπληρώσει ότι “ποτέ στην ιστορία, οι άνθρωποι που έφεραν τη χώρα στην καταστροφή, δεν κατάφεραν να τη σώσουν”.

Για τη Δημοκρατική Ευθύνη τόνισε ότι “αποτελείται από ανθρώπους της εποχής, που αποτελούν τα διαμάντια και τα χρυσάφια της νέας γενιάς. Νέοι και παλιότεροι με καινούρια μυαλά”.

Από τη Δημοκρατική μίλησαν οι: Θωμάς Παπαλιάγκας, Δικηγόρος, Νίκος Γαμβρούλας, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατερίνα Γαργάλα, Δικηγόρος.

Σημειώνεται πως το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Ευθύνης θα γίνει στις 1 και 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο Metropolitan στην Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

newsroom onlarissa.gr / φωτό: Πάολα Μπανάκα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις