ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Monsters επιστρέφουν και… απασφαλίζουν κατά Κούγια: Εάν έχει λίγη αξιοπρέπεια, να πουλήσει τις μετοχές

Νέα επίθεση κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας, οι Monsters, με αφορμή την ανακοίνωση για την επανενεργοποίηση του συνδέσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Από σήμερα 9/3/2017 αίρεται η αναστολή του μεγαλύτερου οργανωμένου συνδέσμου οπαδών της ΑΕΛ MONSTERS. Ο σύνδεσμος επαναλειτουργεί με νέο Δ.Σ. και έδρα τον Αμπελώνα.

Ουσιαστικά ποτέ δεν έκλεισε. Όλο αυτό το πολύ δύσκολο για εμάς διάστημα, δε σταματήσαμε ούτε στιγμή να βρισκόμαστε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να συζητάμε για το πώς πρέπει να δράσουμε συλλογικά για το καλό της ΑΕΛ. Δε σταματήσαμε ούτε στιγμή να αγωνιούμε και φυσικά ούτε μας πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψουμε την ομάδα που αγαπάμε.

Οχτώ μήνες μετά τη τελευταία μας ανακοίνωση δεν έχουν μείνει παρά ελάχιστοι που δε βλέπουν και αυτοί το κάτι σαν ΑΕΛ . Στους χώρους εργασίας , στα καφενεία , στους δρόμους της πόλης μας, όλοι μιλούν για τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου. Όλο και περισσότεροι , όχι απλά δεν τον θέλουν στην ΑΕΛ μας, αλλά δε τον θέλουν καν σαν παρουσία στην πόλη μας. Το άδειο γήπεδο , οι άδειες θέσεις στις “πολιτιστικές” εκδηλώσεις με τις ευλογίες του δημάρχου, οι προσκλήσεις και οι παρακλήσεις του που δεν γίνονται δεκτές από τους πολίτες της Λάρισας, όλα μαρτυρούν το κλίμα που επικρατεί στην πόλη εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά η απομάκρυνση του συγκεκριμένου ανθρώπου και για αυτό θα αγωνιστούμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμιά συζήτηση μαζί του. Υπάρχει μόνο μια λύση για το καλό της ομάδας μας. Αν έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια, θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για την μεταβίβαση των μετοχών του.

Συνεχίζουμε λοιπόν την αποχή μας από τους αγώνες του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος και καλούμε όλους όσους βλέπουν το κάτι σαν ΑΕΛ είτε να απέχουν μαζί μας, είτε να εκφραστούν ενάντια στον μεγαλομέτοχο εάν δεν θεωρούν πως η αποχή είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απομάκρυνσή του.

Είμαστε έτοιμοι για συζήτηση και κοινές δράσεις με τους συνοπαδούς μας και φιλάθλους της ΑΕΛ που οι αξίες τους συναντούν τις δικές μας, όπως αυτές έχουν εκφραστεί όλα αυτά τα χρόνια από τον σύνδεσμό μας.

ΥΓ1. Ο σύνδεσμος των Monsters δεν λειτουργεί σαν τσιφλίκι κάποιου προσώπου που οι άλλοι ακολουθούν . Όλες οι αποφάσεις παίρνονται μέσα από συνελεύσεις με αμεσοδημοκρατικό τρόπο και εκφράζουν όλα τα μέλη του.

ΥΓ.2 Επειδή έχουμε γνωρίσει τις τακτικές του, δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα μέλος μόνο του, απέναντι είτε σε επιθέσεις με στόχο τη συκοφάντησή του, είτε πολύ περισσότερο να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα κάποιου μέλους ή φίλου του συνδέσμου μας.

ΥΓ.3 Στηρίζουμε την μητρική ΑΕΛ, την ερασιτεχνική, την ΑΕΛ που σήμερα υπάρχει και τιμά τη φανέλα με το άλογο στο στήθος”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις