ΛΑΡΙΣΑ

Έκτακτο ΕΜΥ: βροχές,καταιγίδες και χαλάζι το Σάββατο στη Θεσσαλία

Ο καιρός χαλάει από το βράδυ – Πιο δύσκολη ημέρα το Σάββατο – Θα επηρεαστεί και η Αττική – Από το μεσημέρι της Κυριακής η βελτίωση του καιρού

Νέα επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες και κατά τόπους τις χαλαζοπτώσεις προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το βράδυ της Παρσκευής και θα επηρεάσει όλη την επικράτεια μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής.

Αρχικά θα επηρεαστούν από το βράδυ τα νησιά του Ιονίου, η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερέα, η Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Το Σάββατο αναμένεται να επηρεαστούν η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά – συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς τις πρωινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή πλέον τα φαινόμενα θα περιοριστούν μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα τις Κυκλάδες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις