ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μπαράζ αντιδράσεων για την επίσκεψη Κασιδιάρη στη Λάρισα – Συναγερμός στην αστυνομία υπό το φόβο επεισοδίων

Η προαναγγελθείσα για αύριο επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης έχει ανάψει… φωτιά στις αρχές. Αφορμή, η σωρεία αντιδράσεων από διάφορους φορείς, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων που χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως “ανεπιθύμητο” στη Λάρισα.

“Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού” σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του δήμου.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και διάφορες ανακοινώσεις όπως της Λαϊκής Ενότητας που καλεί “σε αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Imperial». Αντίστοιχη ανακοίνωση έχει εκδώσει και η συνέλευση των αναρχικών, που καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αβέρωφ πλησίον του ξενοδοχείου, με στόχο την ακύρωση της ομιλίας

Την ίδια ώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας βρίσκεται υπ’ ατμόν, αφού ο χώρος πέριξ του ξενοδοχείου στην οδό Φαρσάλων το απόγευμα του Σαββάτου θα θυμίζει… πεδίο μάχης!

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις