ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικο κοριτσάκι καταγγέλλει τον ίδιο της τον πατέρα για παιδική πορνογραφία

Ανήλικο κοριτσάκι βρήκε την δύναμη να καταγγείλλει τον ίδιο της τον πατέρα για την εμπλοκή του σε σοβαρότατη υπόθεση σχετιζόμενη με διαδικτυακή παιδική πορνογραφία.
Σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” η υπόθεση αυτή ήρθε στο φως κατόπιν της χθεσινής αποφάσεως του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο οποίο είχε προσφύγει μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας σε μια προσπάθεια να ακυρώσει το ένταλμα έρευνας που είχε νωρίτερα εκδοθεί για έρευνα της οικίας του και του ηλεκτρονικού υπολογιστή του.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Ανωτάτου δικαστηρίου, «ανήλικο πρόσωπο, πρώτου βαθμού συγγενείας με τον ύποπτο, κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ο αιτητής (σ.σ. ο ύποπτος) διατηρεί λογαριασμό στο facebook και ότι μέσω αυτού συνομιλεί με ανήλικα κορίτσια με τα οποία ανταλλάσσει γυμνές φωτογραφίες, παρουσιαζόμενος ως άτομο νεαρότερης ηλικίας και προσκαλώντας ανήλικες να συναντηθούν μαζί του με σκοπό να τις ψωνίσει.
Ήταν η θέση του εν λόγω προσώπου ότι πέτυχε πρόσβαση στον λογαριασμό του αιτητή αφού κατείχε τους κωδικούς πρόσβασης, τους οποίους της είχε δώσει ο ίδιος».

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις