ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία! 13χρονος σκοτώθηκε για μια selfie

Ήθελε να βγάλει την “τέλεια” selfie με φόντο τρένο εν κινήσει και το πλήρωσε με τη ζωή του. Θύμα της απίστευτης τραγωδίας ένα 13χρονο αγόρι.
Όλα έγιναν στο Σοβεράτο της Καλαβρίας. Ο 13χρονος ήθελε να βγάλει selfie με τρένο εν κινήσει για να την ανεβάσει στη συνέχεια στα social media. Δεν υπολόγισε όμως σωστά τις αποστάσεις και το τρένο που περνούσε τον παρέσυρε.

Δυο φίλοι του, οι οποίοι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο κατάφεραν να σωθούν, αλλά απομακρύνθηκαν- πιθανώς λόγω του πανικού- χωρίς να ζητήσουν βοήθεια. Τον συναγερμό σήμανε ο μηχανοδηγός, σε κατάσταση σοκ και με τα δάκρια στα μάτια, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας La Repubblica.

Κατά την πρώτη του κατάθεση, επανέλαβε ότι έκανε ότι μπορούσε για να σταματήσει το τρένο, αλλά η ταχύτητα ήταν μεγάλη και την ίδια στιγμή, η απόσταση που είχε στην διάθεσή του δεν ήταν αρκετή.

Στην περιοχή του τραγικού συμβάντος ο φωτισμός είναι περιορισμένος και πιθανότατα, ο άτυχος έφηβος, ενώ προσπαθούσε να ετοιμαστεί για να τραβήξει την φωτογραφία με το κινητό του, δεν αντελήφθη πόσο κοντά ήταν το τρένο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις