ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ομιλητής σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Ευθύνης

Η Δημοκρατική Ευθύνη στα πλαίσια της ανοιχτής συζήτησης με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς από ολόκληρη την επικράτεια, επιδιώκει να ακούσει τους πολίτες και τους φορείς και να κάνει γνωστές τις βασικές πολιτικές της αρχές και επιδιώξεις.

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνει Ανοιχτή Συζήτηση – Εκδήλωση Πολιτικού Διαλόγου, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και ώρα 20:15 στη Λάρισα και στο Ξενοδοχείο Divani Palace, στην οδό Παπαναστασίου αρ. 19. με Θέμα «Το μέλλον της χώρας περνά μέσα από την κοινωνία».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει και θα συζητήσει μαζί μας ο πρώην υπουργόςκ. Αλέκος Παπαδόπουλος.

Επίσης, με μεγάλη μας χαρά στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, θα παραστούν και θα παρέμβουν Παραγωγικοί, Κοινωνικοί και Θεσμικοί φορείς της Περιοχής μας.

Ομιλητές – συζητητές στην εκδήλωση φιλοδοξούμε να είναι, εκτός από τους φορείς, όσοι συμπολίτες μας θελήσουν να κάνουν την δική τους παρέμβαση και να καταθέσουν στην συζήτηση τις δικές τους απόψεις, εμπειρίες και σκέψεις.

Από τη Δημοκρατική Ευθύνη εισηγητές θα είναι οι: Θωμάς Παπαλιάγκας, Δικηγόρος, Νίκος Γαμβρούλας, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατερίνα Γαργάλα, Δικηγόρος.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Δημοσιογράφος Γιάννης Κολλάτος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις