ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάζεται στη Λάρισα το βιβλίο «Δόξα & Συνείδηση» της Χριστιάνας Μητσικούδη

Το βιβλίο «Δόξα & Συνείδηση» της Χριστιάνας Μητσικούδη θα παρουσιαστέι στη Λάρισα. Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 18:00, στον 2ο όροφο του Passerella Café Bar Restaurant, Βενιζέλου 115 & Απόλλωνος, στη Λάρισα.

Το μυθιστόρημα παρουσιάζει τις ζωές μιας ομάδας ανθρώπων, ασχολούμενη με την ενημέρωση. Πώς η ζωή τους επηρεάζεται ή εξαρτάται από τις ίντριγκες και το παρασκήνιο του επαγγέλματος; Μπορεί η αληθινή αγάπη να ανθίσει και να αντέξει σε έναν χώρο σκληρό και ανταγωνιστικό, εκεί που η φιλοδοξία παίζει καθοριστικό ρόλο; Ανθρώπινες ψυχές μπροστά στους προβολείς. Υπάρχει ανθρωπιά στον κόσμο της ενημέρωσης; Ανακαλύψτε την!

Η συγγραφέας – δημοσιογράφος, Χριστιάνα Μητσικούδη, «χαρίζει» το έργο της σε όλους τους συναδέλφους της, που επιτελούν κοινωνικό έργο ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες με έγκυρο και αντικειμενικό τρόπο. «Ελπίζοντας  πως θα βρίσκουμε πάντα μέσα από την αγάπη για την δουλειά αυτή, τη δύναμη που μας χρειάζεται για να συνεχίζουμε να είμαστε πλάι στους συμπολίτες μας.»

Η πλοκή του βιβλίου βασίζεται σε ιστορίες ανθρώπων. Άνθρωποι με δυο πόδια, δυο χέρια ή δύο δυνατές ρόδες. Η κυρία Μητσικούδη, από την πλευρά των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες, παρουσιάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο, πως η ζωή νικά από όποια θέση και αν είσαι, καθιστός ή όρθιος. Είτε κινείσαι με πόδια είτε με ρόδες, όλα εκεί έξω περιμένουν να τα κατακτήσεις! Τελικά, υπάρχουν τα εμπόδια; Πού βρίσκεται η αναπηρία; Στο σώμα ή στην ψυχή;

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Αγγελική Χατζή, Δημοσιογράφος.

Η συγγραφέας, Χριστιάνα Μητσικούδη θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις