ΛΑΡΙΣΑ

“Να μην επαναληφθούν λαϊκίστικες εξαγγελίες που κατέρρευσαν με πάταγο!”

Στη σημασία της 11ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία “Agrothessaly”, αλλά και στην πρόσφατη εμπειρία «λαϊκίστικων εξαγγελιών» από αυτή «που κατέρρευσαν με πάταγο», αναφέρεται ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμα του προς τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός στο μήνυμά του σημειώνει τα εξής:
«Σας ευχαριστώ θερμά για την ευγενική σας πρόσκληση. Δυστυχώς, λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, αδυνατώ να παραβρεθώ στα εγκαίνια της 11ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία “Agrothessaly”, που διοργανώνετε. Ελπίζω, βεβαίως, να την περιδιαβώ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Θα ήθελα, ωστόσο, να τονίσω πως η σημασία της έκθεσης για τη Θεσσαλία και την πόλη της Λάρισας, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Σε μια περιοχή όπου η γεωργία και η κτηνοτροφία είναι ο κινητήριος μοχλός της τοπικής οικονομίας, η παρουσία τοπικών και όχι μόνο επιχειρήσεων που εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν, αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για την πρωτογενή παραγωγή.

Επειδή, όμως, κατά το πρόσφατο παρελθόν, η διοργάνωση της έκθεσης αποτέλεσε αφορμή για λαϊκίστικες εξαγγελίες, που κατέρρευσαν με πάταγο, είναι εξίσου σημαντικό να υπάρξουν πολιτικές και πρωτοβουλίες που, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη πραγματικότητα, θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην προσπάθεια των τοπικών αρχών και επιχειρήσεων, για την ανάκαμψη της βαλτωμένης οικονομίας.

Μαζί με τα συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή και σε όλους τους εμπλεκόμενους για την διοργάνωση της Έκθεσης, εύχομαι Καλή επιτυχία!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις