ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Η αγροτική επιχειρηματικότητα, μοχλός ανάπτυξης της χώρας

Στα εγκαίνια της 11ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία “Agrothessaly”, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, απ’ όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία,αναδεικνύεται ως το μεγαλύτερο Περιφερειακό Εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Η εντυπωσιακή παρουσία επιχειρήσεων, που εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά και αγροτών, κτηνοτρόφων και άλλων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται γύρω από τον αγροκτηνοτροφικό κλάδο, στέλνουν ηχηρό μήνυμα για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα.

Ηχηρό μήνυμα, που πρέπει να φτάσει στα αφτιά των Κυβερνώντων, οι οποίοι είναι στιγμή να αντιληφθούν ότι τα κρατικίστικα μοντέλα ανάπτυξης έχουν χρεοκοπήσει και η προοπτική ανάτασης της χώρας περνά μέσα από αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν, παράγουν, εμπορεύονται.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες και είμαι σίγουρος πως ο πρωτογενής τομέας θα ξαναβρεί σύντομα τον δρόμο του. Καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις