ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο κέντρο της Λάρισας: Χάος από αυτοκίνητα και μηχανάκια – Κανένας έλεγχος από τις αρχές

Εικόνες που παραπέμπουν σε χώρες του τρίτου κόσμου (αν όχι χειρότερες) ζουν και… βασιλεύουν στο κέντρο της Λάρισας.

Το απόλυτο χάος καθημερινά με αυτοκίνητα και μηχανάκια να παρκάρουν όπου βρουν. Διπλοπαρκαρίσματα και τριπλοπαρκαρίσματα στους δρόμους, ενώ στους πεζοδρόμους πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αφού τα οχήματα είναι περισσότερα από τους πεζούς, με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για ανθρώπους και κυρίως μικρά παιδιά.

Το να στερείται ο πεζός του δικαιώματος ασφαλούς διέλευσης ειδικά σε πεζόδρομο, συνιστά ενέργεια στα όρια του εγκλήματος με συγκεκριμένους ηθικούς αυτουργούς.

Καταντά τουλάχιστον κουραστικό, ίσως και γραφικό, να αναφερόμαστε καθημερινά σ’ αυτό το θέμα, όμως θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές – δήμος Λαρισαίων και Τροχαία Λάρισας – να εμπεδώσουν ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ανεύθυνο λαϊκισμό ή κινδυνολογία, αλλά το απόσταγμα ενός γενικευμένου θυμού που επικρατεί στους πολίτες γι’ αυτή τη ζοφερή και επικίνδυνη σε κάποιες περιπτώσεις, καθημερινότητα.

Στο φινάλε της υπόθεσης, όποιος δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του, απλά ας παραιτηθεί και ας αφήσει κάποιον περισσότερο ρομαντικό να δοκιμάσει…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις