Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία και Πολωνία

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται η σημερινή ημέρα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος, ξεχωρίζει το καθοριστικό παιχνίδι Πανιώνιος – ΑΕΚ, ενώ υπάρχει δράση σε Αγγλία και Ισπανία. Δε θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι παραπάνω αναμετρήσεις, αλλά τα ματς από Γαλλία και Πολωνία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.
Με κάλυψη η Βαλενσιέν
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βαλενσιέν – Στρασμπούργκ, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ιδιαίτερα κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι για τη Βαλενσιέν, που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (0-4-3), κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες 11, έχει ιδιαίτερα κακό κλίμα στο εσωτερικό της, με πολλή γκρίνια και απ’ τη μεριά των οπαδών. Έρχεται απ’ την τραγική εμφάνιση στο εκτός έδρας 2-0 απ’ τη Λανς, εντός έδρας είναι πιο «σκληρή», χάνει δύσκολα, όμως σήμερα οφείλει να κερδίσει αν θέλει να πάρει «ανάσα» στη βαθμολογία. Απ’ την άλλη, η Στρασμπούργκ είχε μια ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα, αφού μετά το εντός έδρας 0-2 απ’ την Κλερμόν, ακολούθησε ο σοκαριστικός αποκλεισμός στο Κύπελλο απ’ την ερασιτεχνική Αβράνς (στα πέναλτι). Στο -3 απ’ την τριάδα οι φιλοξενούμενοι, είναι κακοί τελευταία εκτός έδρας, θεωρούμε ότι δύσκολα θα αντέξουν σήμερα.
Over 2.5 στην Πολωνία
Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Πογκόν – Βίσλα Πλοκ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.14. Μ’ ένα καθοριστικό παιχνίδι κλείνει η αγωνιστική στην Πολωνία, όπου η Πογκόν υποδέχεται τη Βίσλα Πλοκ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Έρχεται από δύο σερί ήττες από τη Λεχ Πόζναν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αμφότερες με σκορ 0-3 και κακές εμφανίσεις, ειδικά σε αμυντικό επίπεδο. Έμεινε στους 30 πόντους και την 9η θέση η Πογκόν, σήμερα μόνο με «τρίποντο» θα ανέβει ξανά στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Τον ίδιο στόχο έχει και η Βίσλα Πλοκ, που έρχεται από σπουδαίας σημασίας επικράτηση 2-1 εντός έδρας της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Στους 28 πόντους οι φιλοξενούμενοι, ενδεχόμενο «τρίποντο» θα τους φέρει κοντά στην πρώτη οκτάδα, εκτός έδρας συνήθως σκοράρουν. Είναι απ’ τις ομάδες με ροπή προς το Over 2,5 και το G/G, έρχεται από 7/8 G/G, τα 6 εκ των οποίων συνοδεύτηκαν από Over 2,5. Αυτή θα είναι η επιλογή μας στο σημερινό ματς, στην απόδοση του 2.14.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις