ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kοπή πίτας στην Όσσα

Στην Όσσα στον ετήσιο χορό του συλλόγου όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .

Την έναρξη της εκδήλωση ξεκίνησε ο δραστήριος πρόεδρος τους συλλόγου κ.Τάσος Χαδουλός ,όπου ευχήθηκε απο την πλευρά του ΔΣ του συλλόγου καλή χρονιά και δημιουργική ,ακόμη ευχαρίστησε τον ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών για την στίριξη στον σύλλογο καθώς και τον κόσμο που ειναι δίπλα στον σύλλογο και συμμετέχει στις εκδηλώσεις .

Κώστας Κολλάτος : Έχετε δώσει δείγματα γραφής,είστε ένας δραστήριος σύλλογος της περιοχής με πλούσια δραστηριότητα που αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά , την παράδοση μας και τα έθιμα μας.

Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες στον συλλόγο ευχήθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος στον σύντομο χαιρετισμό του,ακόμη αναφέρθηκε ότι στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων ο Δήμος μεσα απο τον οργανισμό του τον ΔΟΠΑΠΕΠ θα ειναι δίπλα και στο πλευρό των Συλλόγων έτσι ωστε να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουνε οι σύλλογοι για να αναδείξουμε απο κοινού τον τόπο μας καθώς στη δύσκολη συγκυρία που υπάρχει να μπορέσουνε να κρατηθούν στα πόδια τους. Φωτεινό παράδειγμα ειναι και ο μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Όσσας, ένας σύλλογος δραστήριος με δυναμικότητα και εθελοντισμό ,συγχαρητήρια στο Δ.Σ του συλλόγου και να συνεχίσει ετσι με την διάθεση που έχει για το καλο του τόπου και της περιοχής .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δ.Τεμπών ,δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι οργανισμών του Δήμου ,πρόεδροι τοπικών συμβουλίων, συλλόγων και φορέων, μέλη και φίλοι του συλλόγου .

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π.Ευθυμίος της ενορίας του χωριού .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις