ΚΟΣΜΟΣ

Ποια αυτοκινητοβιομηχανία το γύρισε στην παρασκευή… μπύρας;

Το αλκοόλ δεν συνδυάζεται με την οδήγηση, μπορεί όμως να καταναλωθεί ευχάριστα μετά από μια ωραία βόλτα με το αυτοκίνητο. Γι’ αυτό, η Morgan σου δίνει και το αυτοκίνητο για τη διαδρομή και τη μπύρα για μετά.

Η βρετανική Morgan Motor Company μπαίνει στην αγορά του αλκοόλ με τρεις διαφορετικές μπύρες. Όλες ανήκουν στην κατηγορία των ale ή αφροζύμωτων, και κάθε μία αντιστοιχεί σε ένα μοντέλο της εταιρίας. Έτσι, στην κορυφή της αλκοολούχας γκάμας της Morgan βρίσκεται η Aero 8 Rye Ale, με πικάντικη γεύση και ποσοστό αλκοόλ 4,8%, όσος είναι δηλαδή και ο κυβισμός του V8 του Aero 8.

Προς τιμή του κλασικού Morgan 4/4, φτιάχτηκε η 4/4 Blonde Ale. Με δυνατή γεύση και, φυσικά, 4,4% αλκοόλ. Τέλος, στο μικρό και ελαφρύ Morgan 3-Wheeler αντιστοιχεί η 3-Wheeler Dark Mild Ale, η οποία μπορεί να συνοδεύσει φαγητό, και έχει τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Μήπως μπορείτε να τη μαντέψετε; Μα φυσικά 3,0%.

Οι μπύρες της Morgan εξελίχθηκαν και παρασκευάζονται με τη βοήθεια της Friday Beer Company, μιας εταιρίας αρκετά πιο σχετικής με τον συγκεκριμένο κλάδο, η οποία εδρεύει στο Malvern, την πατρίδα της Morgan. Δεν θα τις βρείτε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας, αφού διατίθενται μόνο από το κατάστημα αναμνηστικών που υπάρχει στο εργοστάσιο. Οπότε απευθύνονται στους περίπου 30.000 επισκέπτες που κάθε χρόνο ξεναγούνται σε αυτό.

Σε περίπτωση που βρεθείτε εκεί, θυμηθείτε ότι οι μπύρες της Morgan πωλούνται και οι τρεις μαζί, σε μια όμορφη, ρετρό συσκευασία που κοστίζει £15.

drive.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις