Life & Style

Η περιπέτεια υγείας της Σόφης Ζαννίνου και το μήνυμα μετά το χειρουργείο

Περιπέτεια υγείας πέρασε η αγαπημένη ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου, η οποία πλέον είναι καλά και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.
Η γνωστή ηθοποιός είχε ένα πρόβλημα στο δεξί της μάτι, και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια αρκετά δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Τελικά όλα πήγαν καλά όπως ενημερώνει η ίδια μέσα από όσα έγραψε στο instagram.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου παιδιά για τις ευχές τα λόγια τον χρόνο και την αγάπη σας… πραγματικα συγκινήθηκα. Γιατί με τους περισσότερους από εσάς δεν γνωριζόμαστε απο κοντα… και ειναι αγνό ολο αυτό και ανιδιοτελες …δεν περιμένετε κάτι από εμένα.. Δόξα το Θεό όλα πήγαν τέλεια και το δεξί μου μάτι γαζωνει… χάρη στον υπέροχο χειρουργό μου τον Γιάννη τον Τσερβακη που με πολύ προσοχή ακρίβεια και αγάπη με χειρουργησε ..και πιστέψτε με δεν ήμουν εύκολη περίπτωση…ειμαι τυχερή που έχω ανθρώπους που ν αγαπούν πραγματικά.

Γιατί….η αγάπη θέλει αποδείξεις αλλιώς μένει για πάντα…θεώρημα… εύχομαι να είστε οοοοοοοολοι καλά Γιατί το πολύτιμο μας είναι η υγεία και η αξιοπρέπεια μας!!!! Και πάλι σας ευχαριστώ!!♡

.

.

Η Σόφη Ζαννίνου είναι μια αειθαλής και πανέμορφη γυναίκα, η οποία στα 65 της διατηρεί αναλλοίωτη τη λάμψη και το κέφι της.

3-09-2016
3-09-2016

 

19-10-2016
19-10-2016

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις