ΛΑΡΙΣΑ

“Η κοινωνία δεν συμβιβάζεται με την αθλιότητα της βίας”

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην περιοχή των Εξαρχείων τις νυχτερινές ώρες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι νυχτερινές παραστάσεις του χάους και της καταστροφής συνεχίζονται αδιάλειπτα από τους γνωστούς αγνώστους στο εκτός κρατικής δικαιοδοσίας Εξαρχιστάν.
Για μια ακόμη νύχτα γίναμε μάρτυρες θλιβερών επεισοδίων, με τρεις μάλιστα επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες, εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, χωρίς να υπάρξει ούτε μια προσαγωγή.
Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος. Μπορεί ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του να μη θεωρούν ως κάτι σοβαρό τη δράση των οργανωμένων μπαχαλάκηδων, οι Έλληνες πολίτες όμως δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστούν με την επαναλαμβανόμενη αθλιότητα και τα φαινόμενα γενικευμένης ανομίας.
Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ΝΔ αποτελεί προτεραιότητα η ικανοποίηση αυτού του καθολικού αιτήματος».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις