ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η… ταβανόπροκα Καλογιάννη για το οικόπεδο των 400 τετραγωνικών και των…. 400.000 ευρώ!

Καρφί σε μέγεθος… ταβανόπροκας έριξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στο πλαίσιο της κουβέντας (και της επί της ουσίας διαδικασίας) που έχει ανοίξει για τα καλά για τα δεσμευμένα ακίνητα της πόλης.

Επιχειρηματολογώντας απέναντι στο αίτημα του κ. Παζιάνα εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης να μην αποδεσμευτεί κανείς χώρος, καθώς όλοι χρειάζονται για τους πολίτες (σ.σ. άρα δηλαδή να βρεθούν χρήματα για την αγορά όλων), έφερε ως παράδειγμα μία περίπτωση με αρκετό – όπως άφησε να εννοηθεί – παρασκήνιο: “Δε θυμάμαι αν είχε έρθει εδώ το θέμα, μία αντίστοιχη διαχείριση στα πυροβολικά, σ’ ένα συγκεκριμένο δρόμο 400 τετραγωνικών μέτρων, ένα οικόπεδο ανάμεσα σε σπίτια και μάλιστα με πεζόδρομο, να πληρωθούν 200, 300, 400 χιλιάδες (σ.σ. ευρώ) που ζητούσαν είχαν ζητήσει οι ενδιαφερόμενοι και είχαν συμφωνήσει μάλιστα. Τη σταμάτησα…”

Απασφάλισε ο δήμαρχος, στοχεύοντας προφανώς στον προκάτοχό του, που όμως σ’ αυτή τη συνεδρίαση απουσίαζε. Σίγουρα όμως θα έλαβε γνώση αργότερα των όσων ελέχθησαν…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις