ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με συννεφιά το καρναβάλι στο νομό Λάρισας – Με ηλιοφάνεια τα κούλουμα: Δείτε την πρόγνωση των επόμενων ημερών

Αίθριος θα είναι για σήμερα Σάββατο ο καιρός στη Λάρισα σύμφωνα με τις προβλέψεις. Αύριο το πρωί θα έχουμε βροχές κατά τόπους, αλλά το απόγευμα, όταν και είναι προγραμματισμένες οι περισσότερες καρναβαλικές εκδηλώσεις, θα υπάρξει ύφεση των φαινομένων. Αντίθετα, εμφανώς βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτε΄ρα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον μαθηματικό – μετεωρολόγο κ. Φάνη Τακούδη, σήμερα Σάββατο σχεδόν αίθριο καιρό. Μετά το μεσημέρι θα έχουμε όμως πυκνές συννεφιές οι οποίες σε ορεινές περιοχές κατά την διάρκεια της νύχτα και την Κυριακή οι οποίες θα φέρουν ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία δεν παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή.

Η Κυριακή θα ξεκινήσει με βροχές σχεδόν σε ολόκληρο το νομό με πτώση τους θερμοκρασίας η οποία δεν θα ξεπερνά τους 14 βαθμούς Κελσίου. Όμως από το μεσημέρι της Κυριακής ο καιρός βελτιώνεται, θα δούμε και ήλιο και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να γίνουν χωρίς φαινόμενα.

Την Δευτέρα ο καιρός είναι πλέον βελτιωμένος, καλό καιρό με ηλιοφάνεια. και βοριαδάκι που θα είναι στα 4 μποφόρ θα βοηθήσει το πέταγμα του χαρταετού. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί στην ανώτερη τιμή της στους 18 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με τον κ. Τακούδη η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και όλη την επόμενη εβδομάδα με υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι ο Μάρτης θα μπει με 22 βαθμούς Κελσίου θυμίζοντας έντονα Άνοιξη.

Δείτε την πρόγνωση των επόμενων ημερών για την πόλη της Λάρισας:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις