ΛΑΡΙΣΑ

“Βασίλεψε” η 1η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και με την ευλογία του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, π. Αθανάσιου Κοζανίτη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Κράγια  Φιλιππούπολης.

Εκμέρους του Δ.Σ. της 1ης Δ.Κ ευχές μοίρασε καλωσορίζοντας τον κόσμο ο πρόεδρος κ. Γιώργος Δαούλας.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του 9ου Δημ. Σχολείου Λάρισας υπό τη διεύθυνση του εκπαιδευτικού κ. Ανδρέα Καλογιάννη και τη συνδρομή του μουσικού σχήματος των κ.Ζαφειρίου Αντώνη και Ζαχαρία Τικταπανίδη που πήραν τη σκυτάλη αμέσως μετά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Περιβάλλοντος κ. Απόστολος Σουρλατζής ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Καλτσάς και Χρήστος Τσιλιμίγκας, ο πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και Επιτροπής Παιδείας Δήμου Λαρισαίων κ. Δαούλας Θωμάς, ο πρόεδρος της 3ης Δ.Κ. κ. Κων/νος Ζέβλας, ο Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου κ. Βασίλης Ζωγράφος, αρκετοί διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων Μ.Ε.Σ. Φιλιππούπολης, Ε.Μ.Σ. Πελασγού Λιβαδακίου, Μ.Ε.Σ. Αγίου Θωμά, και του υπό σύσταση ΜΕΣ Ιπποκράτη(Πέρα Μαχαλά).

Η 1η Δ.Κ. ευχαριστεί θερμά την υπεύθυνη της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Άννυ Ψάρα-Περήφανου για την ευγενική προσφορά του λευκώματος ζωγραφικής  της μόνιμης συλλογής Κατσίγρα που αντιστοιχούσε ως δώρο στο πρωτοχρονιάτικο φλουρί της βασιλόπιτας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις