ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Η Νέα Δημοκρατία δεν ψηφίζει νέα μέτρα

«Με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η Κυβέρνηση εγκλωβίζει τις επόμενες Κυβερνήσεις και τις μελλοντικές γενεές». Με τα λόγια αυτά, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινή Ανάγνωση” στο κανάλι της Βουλής, σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στο πεδίο των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Η δεύτερη αξιολόγηση που έπρεπε να κλείσει εδώ και ένα χρόνο, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων από ελληνικής πλευράς, φορτώνει πλέον στις πλάτες των Ελλήνων νέα μέτρα και μάλιστα προθεσμοθετημένα για το 2019», σχολίασε ο Λαρισαίος πολιτικός , αναδεικνύοντας την διαφορά με τα όσα υποστήριζε η κυβέρνηση πριν λίγο καιρό.

«Να θυμίσω ότι ο κ. Τσακαλώτος, ήταν αυτός που τόνιζε ότι είναι αδικαιολόγητο να μας ζητούν μέτρα για το 2019 και «πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις» οι Κυβερνώντες αλλάζουν στάση! Μάλιστα, προσπαθούν να τα “μασκαρέψουν” με τη θεωρία των ισοδύναμων, μήπως πείσουν τα στελέχη τους ότι κάτι κατάφεραν. Το μόνο που καταφέρνουν όμως, είναι να αγοράζουν τοις μετρητοίς και να πουλάνε επί πιστώσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Οι δήθεν κόκκινες γραμμές τους για αφορολόγητο, συντάξεις και εργασιακά ξεθώριασαν απότομα, χωρίς μάλιστα να κερδίζουμε το ελάχιστο. Ούτε χρέος, ούτε ποσοτική χαλάρωση, ούτε τίποτα!», ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο ψήφισης των νέων μέτρων από τη ΝΔ, ώστε να “προκύψουν” 180 ψήφοι, ο κ. Κέλλας, ανέφερε κατηγορηματικά:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ψήφισης νέων μέτρων από τη ΝΔ. Σε εμάς ας μην ψάχνουν συνενόχους. Όπως έσπειραν, ας θερίσουν.»

Ο Λαρισαίος βουλευτής αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών σχολίασε:

«Η οικονομία βυθίζεται, η χώρα σέρνεται και η αβεβαιότητα μεγαλώνει. Επομένως, οι εκλογές αποτελούν μέρος της λύσης του προβλήματος. Η πτώση της σημερινής Κυβέρνησης και η έλευση της ΝΔ θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για αλλαγή σελίδας και επιστροφής στην κανονικότητα. Για την παράταξή μας πάντα το εθνικό προείχε από το κομματικό συμφέρον».

Τέλος ο κ. Κέλλας αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ερώτησή του, προς την Υπουργό Εργασίας για το έκτακτο βοήθημα σε όλους τους πρώην εργαζόμενους των Σ/Μ Λάρισα, τονίζοντας την αναγκαιότητα να το λάβουν όλοι, χωρίς διακρίσεις.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις