ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Ώρα αποφάσεων”: Η “βόμβα” Αδάμ για την αγορά της Λάρισας, το αεροπλανοφόρο της κεντροαριστεράς και τα τούβλα!

Στην χθεσινή εκδήλωση της πτωτοβουλίας “Ώρα αποφάσεων”, ακούστηκαν πολλά αλλά αυτό που έκανε αίσθηση ήταν η τοποθέτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δημήτρη Αδάμ. Ο κ Αδάμ αφού αρχικά εξέφρασε το παράπονο ότι “έρχονται μας ακούν και μετά όταν εκλέγονται μας ξεχνάνε”, έριξε και την “βόμβα”. “Κάθε μέρα κλείνουν τρεις επιχειρήσεις στη Λάρισα καθώς δεν αντέχουν την κρίση”, είπε ο Πρόεδρος και “πάγωσε” την αίθουσα.

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Ραγκούσης είπε πως πρέπει να αυξηθεί η παραγωγή στην Ελλάδα για να αλλάξει η κατάσταση. Όμως πως μπορεί αυτό να το κάνει η Ελλάδα στην Ευρώπη των ποσοστώσεων που μετά από το 2000- από την κυβέρνηση Σημίτη δηλαδή- είχε θεσμοθετηθεί ο όρος μη επιλέξιμα. Σε μια Ευρώπη που δεν θέλει οι μικρές χώρες να παράγουν.

Αίσθηση όμως προκάλεσαν και οι δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου για το αεροπλανοφόρο της κεντροαριστεράς που πρέπει φτιάξουν οι παλαιοί του χώρο για να απογειωθούν οι νέοι. Όταν ρωτήθηκε ότι “γεννιέται κάτι νέο στο χώρο αλλά με υλικά κατεδαφίσεων” τότε απάντησε αφοπλιστικά “Οι άνθρωποι δεν είναι τούβλα έχουν διαδρομή”.

Π.Γ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις