ΛΑΡΙΣΑ

Βασίλεψε η Ε.Σ.Π.Ε.Λ.

Την Κυριακή 19/2/2017 στη ΛΑΦΛάρισας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) σε μία κατάμεστη αίθουσα των 200 ατόμων με μέλη και φίλους.

Ο Αρχισμηνίας Ιωάννης Ξανθόπουλος ως μέλος της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ανακοίνωσε την έναρξη της εκδήλωσης.

IMG_4334

IMG_4350

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πάνω από τις προσδοκίες της Ένωσης στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση μετά από τους πρώτους πέντε (5) μήνες από την ίδρυσή της.

IMG_4347

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. Υποσμυναγός Θωμάς Ντιντιός στην ομιλία του τόνισε »η Ε.Σ.Π.Ε.Λ. ιδρύθηκε μέσα σε νόμιμα πλαίσια το καλοκαίρι του 2016, μετά την θεσμοθέτηση του νόμου 4407/16 από το Ελληνικό κοινοβούλιο, και έχει ως στόχο την στήριξη του Έλληνα Στρατιωτικού του νομού Λάρισας, αλλά κυρίως της οικογένειάς του, από την οποία πηγάζει η ηρεμία και η δήναμή του, για να αποδώσει τα μέγιστα καθημερινά, για την προστασία της πατρίδας αλλά και της σημαίας μας πάνω στην οποία ορκιστήκαμε την ώρα που καταταγήκαμε στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης κατέληξε ότι μεμονωμένα δεν κατάφερε ποτέ κανένας τίποτα, και ο στόχος μας είναι όλοι μαζί σαν ομάδα, να μπορούμε να διεκδικήσουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας. Γιατί Μόνο Όλο Μαζί Μπορούμε πολλά.»

IMG_4341

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου ο οποίος ευλόγησε την πίτα της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. μαζί με τον Ιερέα κ. Κωνσταντίνο Δεληχρήστο ο οποίος τίμησε τους Στρατιωτικούς με την παρουσία του.

IMG_4411

Σύντομο χαιρετισμό εκφώνησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκαλης, ο οποίος υποστήριξε την παρουσία της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, για την νόμιμη ομαδική διεκδίκηση των αιτημάτων των Στρατιωτικών.

IMG_4389

Οι βουλευτές Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, αποστέλλοντας επιστολές (απουσίαζαν λόγο του τριήμερου πένθους του κόμματος για το θάνατο του Ευάγγελου Μπασιάκου) δήλωσαν την στήριξη τους σε κάθε προσπάθεια της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. για τα δίκαια συμφέροντα των Στρατιωτικών.

Επίσης σύντομο χαιρετισμό εκφώνησαν ο Αντινομάρχης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος και ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κ. Μιχάλης Αναστασίου.

IMG_4396

IMG_4402

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) κ. Ανέστης Τσουκαράκης με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη ύπαρξης των Ενώσεων για την διεκδίκηση των συμφερόντων των Στρατιωτικών.

IMG_4406 (1)

Η Ε.Σ.Π.Ε.Λ. ανακήρυξε τιμητικά ως πρώτο Επίτιμο Μέλος της, τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πτέραρχο (Ι) Γρηγόριο Πρεζεράκο, για την προσφορά του στις Ένοπλες Δύναμης και κυρίως στην περιοχή της Λάρισας σύμφωνα με το καταστατικό.

IMG_4363

IMG_4373

Στο τέλος των ομιλιών έγινε η κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. με την ευχή η οικογένειά της καθημερινά να μεγαλώνει και να έχει συνεχώς επιτυχίες προς το συμφέρον των Στρατιωτικών, αλλά και τη στήριξη των οικογενειών τους.

IMG_4415

IMG_4420

Το φλουρί της πίτας έτυχε ένας μικρός φίλος της Ε.Σ.Π.Ε.Λ.

IMG_4425

IMG_4429

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. και όλο το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και θυμίζει σε όλο τον Στρατιωτικό κόσμο της Λάρισας πως » Μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε Πολλά»

ΜΠΑΝΕΡ ΕΣΠΕΛ

Για την επιτυχία της εκδήλωσης της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. συνέβαλαν τα μέγιστα ο Αντιπρόεδρος κ. Αλέξανδρος Πράπας, ο Γ.Γ. κ. Σωτήριος Ντέλλας, η Αναπληρωτής Γ.Γ. κ. Αποστολία Δουράκη, ο Ταμείας κ. Ιωάννης Στεριούλης και τα μέλη κ.κ. Ιωάννης Ξανθόπουλος και Κωνσταντίνος Στάχταρης.

IMG_4417

Ε.Σ.Π.Ε.Λ. Μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε Πολλά !!!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις