ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ποιοι Λαρισαίοι και μη παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας “Ώρα Αποφάσεων”

Φαίνεται ότι η πρωτοβουλία  “Ώρα Αποφάσεων” που είναι μια νέα κίνηση στο κεντροαριστερό χώρο και εκπροσωπείται από τους πρώην υπουργούς Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Φλωρίδη, κέντρισε αρκετούς γνωστούς Λαρισαίους που ανήκουν σε αυτόν τον χώρο ή όχι, με αποτέλεσμα να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις του νέου φορέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Αδάμ οποίος περιέγραψε την κατάσταση στην αγορά και έριξε το “καρφί” του προς το αθηνοκεντρικό κράτος λέγοντας ότι “έρχονται μας ακούν και μετά αφού εκλεγούν μας ξεχνάνε…”.

Επίσης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας οποίος τάσσεται στο χώρο της κεντροαριστεράς. Ήταν άλλωστε αυτός που διοργάνωσε την πρώτη παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Λάρισα όταν πρωτοξεκινούσε την προσπάθεια του με το Ποτάμι.

Σε αυτούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτης Γούλας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Λάρισα” Ντίνος Διαμάντος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευαγγελία Λιακούλη και ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Κούτρας.

Επίσης μπορεί να μην είναι Λαρισαίος αλλά ξάφνιασε με την παρουσίας του. Πρόκειται για το βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής της πρωτοβουλίας καθώς έχει παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και στις τέσσερις πόλεις που παρουσιάστηκε η “Ώρα Αποφάσεων”.

Επίσης αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στο πάνελ του Καθηγητή οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χρήστου Κόλλια.

Φωτό: Πάολα Μπανάκα

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις