ΛΑΡΙΣΑ

Kέλλας:”Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους πολιτικούς”

«Εάν χρειάζεται να πετύχουμε κάτι άμεσα στην ελληνική κοινωνία, αυτό δεν είναι άλλο από την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών – ιδιαίτερα της νέας γενιάς – προς τους πολιτικούς».
Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε στη Βουλή των Ελλήνων τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων “Μ. Ν. Ράπτου” και του Γυμνασίου Αγιάς, ο Χρήστος Κέλλας.
«Οι Έλληνες ξεχνάμε εύκολα και θεωρούμε κάποιες καταστάσεις δεδομένες. Σήμερα υπάρχουν πολλοί, που εκμεταλλευόμενοι τα αγαθά της Δημοκρατίας, μιλούν απαξιωτικά γι’ αυτήν και “αναπολούν” καταστάσεις που αποτέλεσαν ντροπή για την χώρα μας. Καλό θα είναι λοιπόν να θυμόμαστε όλοι, πως η Ελευθερία και η Δημοκρατία στην Ελλάδα “πληρώθηκαν” ακριβά», τόνισε ο Λαρισαίος στους έφηβους μαθητές, ζητώντας τους να αναλογιστούν “πόσο καταστροφικός είναι για την κοινωνία ο ευτελισμός των θεσμών”.
«Είναι καθήκον όλων μας, και ιδιαίτερα ημών, των νεότερων πολιτικών, να δώσουμε και πάλι την ελπίδα στους πολίτες. Μια ελπίδα όμως, που αυτή την φορά θα βασίζεται στην Αλήθεια», επεσήμανε ο κ. Κέλλας.
Τέλος ο αν. Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στο μείζον θέμα της ανεργίας και ειδικότερα των νέων ανθρώπων, δήλωσε: «Η “αναγκαστική” μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, αποτελεί την μεγαλύτερη πληγή που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε σε ευήκοες λύσεις. Ο ρόλος της γενιάς σας στην πορεία της χώρας θα είναι καταλυτικός. Βασιζόμαστε σε εσάς και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε».
Συνοδεύοντες εκπαιδευτικοί από τα Εκπαιδευτήρια “Μ. Ν. Ράπτου”, ήταν οι κκ. Κουρμπής Ιωάννης, Κουμπούρα Σταυρούλα και Καματσέλου Ιωάννα, και από το Γυμνάσιο Αγιάς, οι κκ. Γιαννοπούλου Αφροδίτη, Καραβίδας Παναγιώτης, Παπαμαργαρίτης Βασίλης και Μπερδάνης Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις