ΛΑΡΙΣΑ

Πρωτοπόρος στο αγροτικό συνεταιρίζεσθαι ο ΘΕΣγη – Έντονο το ενδιαφέρον αγροτών στην ενημερωτική εκδήλωση

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και η συμμετοχή αγροτών στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη» καλωσορίζοντας τους παραγωγούς που ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν για την ανάπτυξη του τομέα νέων καλλιεργειών αλλά και για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού συνολικά.

Η ενημερωτική εκδήλωση έλαβε χώρα επ’ αφορμή της ολοκλήρωσης τεσσάρων χρόνων λειτουργίας του ΘΕΣγη, μέσα στα οποία ο Συνεταιρισμός καταγράφει σημαντική ανάπτυξη και άνοδο σε όλους τους δείκτες.

Όπως επισημάνθηκε μεταξύ άλλων, “ο ΘΕΣγη παραμένει συνεπής στο όραμά του να αποτελεί ένα σύγχρονο, πρότυπο αγροτικό συνεταιρισμό και συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα και την καινοτομία.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι «η ισχύς εν τη ενώσει» αποτελεί μονόδρομο για το μέλλον της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, απευθύνεται στους Θεσσαλούς παραγωγούς και τους προσκαλεί σε μία ενημερωτική συνάντηση όπου θα παρουσιαστεί αναλυτικά η δραστηριότητα του συνεταιρισμού μέχρι σήμερα με έμφαση στον τομέα των νέων καλλιεργειών”.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Παναγιώτης Καλφούτζος και τα στελέχη του, με την ολοκλήρωσης της παρουσίασης συζήτησαν με τους συμμετέχοντες, δίνοντας απαντήσεις σε όλες τους τις απορίες.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις