ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κούγιας: Παραλήρημα ψεύδους από Πηλαδάκη – Θα τα πούμε στις 5/3 στην ανοιχτή εκδήλωση

Για παραλήρημα ψεύδους κατηγορεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας τον ιδιοκτήτη του γηπέδου Κώστα Πηλαδήκη, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά του… επιστολοπόλεμου μεταξύ των δύο ανδρών.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούγια: “Διάβασα το γεμάτο ψεύδη παραλήρημα του κ.Πηλαδάκη και τώρα αντιλαμβάνομαι πως έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος χωρίς καμία μόρφωση και με μόνο προσόν τις προσωπικές του σχέσεις με τον εργένη “ιδιόρρυθμο” Άγγλο επιχειρηματία Μπράνσον και την με πολλά ερωτηματικά σχέση του με τον αείμνηστο Βγενόπουλο, να εισπράξει ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ 129 εκατομμύρια ευρώ, για τα οποία ποτέ δεν έχει πει ΠΟΣΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ και τι πληρώνει γι’ αυτά το χρόνο και συγχρόνως, χωρίς ποτέ να έχει δημοσιοποιήσει, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ, πόσα χρήματα εισέπραξε όλα τα χρόνια που ήταν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ (χρήματα από τηλεοπτικά, από εισιτήρια, από τεράστιες χορηγίες τύπου Cosmote, από δάνεια για την ομάδα και το γήπεδο και άλλα).

Το κ. Πηλαδάκη τον θαυμάζω, γιατί παρ’ όλα όσα διέπραξε, μεταξύ των οποίων και η πτώχευση της ΠΑΕ, έχει το θράσος να εμφανίζεται ως ευεργέτης της ΑΕΛ και των οπαδών της κι επαίρεται πως μέρος των δανείων το πήρε για να κάνει γήπεδο να το απολαμβάνουν οι οπαδοί της ομάδας.

Κορυφαίος ισχυρισμός του είναι πως τα 550 χιλιάρικα που θα εισπράξει φέτος (καθώς τα 183 χιλιάρικα που λέει πως του χρωστάμε θα τα πάρει μετά βεβαιότητος ως το τέλος Ιουνίου, λόγω της εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων), είναι για τα λειτουργικά έξοδα του AEL FC ARENA, χωρίς ποτέ να λέει ποια είναι αυτά τα έξοδα, καθώς το μόνο έξοδο που γνωρίζω είναι οι μικροί μισθοί των συμπαθέστατων κ.κ.Τσακμακίδη και Ιακωβίδη. Γιατί όλα τα υπόλοιπα στο γήπεδο έχουν σαπίσει και την συντήρηση την έχω εγώ (επισυνάπτουμε ενδεικτικά σχετικές φωτογραφίες από τα καθίσματα, ιδιαίτερα των σουϊτών).

Δεν πρόκειται να επανέλθω και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις 5 Μαρτίου, στην ανοιχτή μας συγκέντρωση παρουσία όλων των φορέων της πόλης, αφού είμαι βέβαιος πως η Ερασιτεχνική ΑΕΛ θα συμφωνήσει σ’ αυτή την από κοινού εκδήλωση όπου όλοι θα πληροφορηθούν εκτός των άλλων, ποια είναι τα έσοδα της ΠΑΕ, ποια τα έσοδα της Ερασιτεχνικής και πως διαχειριζόμαστε οι δύο πλευρές τα έσοδά μας.

Αν η Ερασιτεχνική δεν δεχθεί, η ανοιχτή εκδήλωση θα γίνει με τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ και των υπολοίπων φορέων.
Και τώρα κ. Πηλαδάκη αφήστε μας ήσυχους γιατί, είπαμε, τη Δευτέρα έχουμε πόλεμο!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις