ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την νίκη με Πλατανιά θέλει η ΑΕΛ στο ARENA

Η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα (Κυριακή 22/1, 17:15) τον Πλατανιά στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με τους «βυσσινί» μετά την ισοπαλία στην Βέροια να θέλουν μόνο νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή.

Η ΑΕΛ παίζει για την ηρεμία της, την ιστορία της, τον λαό της, την παραμονή της, τον στόχο της κλπ., Κατά κύριο λόγο, όμως, παίζει για να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα που έχουν αφετηρία το περασμένο καλοκαίρι (ίσως και πιο πριν).

Και μπορεί να μην υπάρχει μία μαγική… γόμα που να σβήσει όλα τα λάθη μόνο με μια νίκη, όμως αν γίνει η αρχή σήμερα κόντρα στον Πλατανιά τότε η «Βασίλισσα» θα έχει την ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια να πάει με πιο καθαρό μυαλό για να πιάσει έναν αυτονόητο, αλλά δύσκολο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φέτος, στόχο που είναι η παραμονή.

Στα αγωνιστικά, ο Σάκης Τσιώλης είναι χαρούμενος για την επιστροφή του πρώτου σκόρερ της ομάδας Θωμά Ναζλίδη, ενώ πήρε μαζί του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Αλεχάντρο Τσακοπίνο, όμως απουσιάζουν οι βασικοί Ντοντό και Αβραάμ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πλατανιάς με ήσυχες κινήσεις το καλοκαίρι και προσεγμένες κράτησε στο τιμόνι τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Παράσχο και κατάφερε να πάρει σημαντικές νίκες την φετινή περίοδο (κυρίως εντός έδρας). Σήμερα, έρχεται στη Λάρισα μετά από μία άδικη ήττα από τον Παναθηναϊκό χωρίς τον αμυντικό μέσο Κάργα, όμως με τους Σωτηρίου (τερματοφύλακας) και Μανούσο κανονικά στην σύνθεση του.

Ο διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νεοφυτιάδης (Κορίνθου), με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας) και Νικολαΐδη (Μακεδονίας) και 4ο τον Τίκα (Καρδίτσας).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις