ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίος ιδιοκτήτης εταιρίας μεταχειρισμένων αυτοκίνητων πουλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά!

Συνελήφθη, χθες (21-01-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, ιδιοκτησίας του, βρέθηκε πλήθος ανταλλακτικών (φανάρια, προφυλακτήρες, ταμπλό κ.α.), μέρος των οποίων όπως εξακριβώθηκε προέρχονταν από κλεμμένο επιβατικό αυτοκίνητο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα από το οποίο προέρχονταν τα ανταλλακτικά είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τον 38χρονο το εν λόγω όχημα το αγόρασε στα τέλη του προηγούμενου έτους από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο, έναντι του χρηματικού ποσού των (2.000) ευρώ, ενώ αν και γνώριζε ότι αποτελεί προϊόν κλοπής, προέβη σε αποσυναρμολόγησή του και διάθεση των ανταλλακτικών του προς πώληση στο χώρο της επιχείρησής του.

Τα προαναφερόμενα ανταλλακτικά, καθώς και τέσσερα ζαντολάστιχα που πούλησε ο 38χρονος σε 28χρονο ημεδαπό την (09-01-2017), έναντι του χρηματικού ποσού των (450) ευρώ κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διερευνηθεί η πηγή προέλευσης και ο τρόπος απόκτησης των υπολοίπων ανταλλακτικών που εντοπίστηκαν στην επιχείρηση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις