ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανταγωνιστικός για 34′ ο ΓΣΛ, «λύγισε» στο τέλος από τον αήττητο Πανιώνιο

Κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, τον Πανιώνιο και μάλιστα μέσα στην έδρα του, ο Γυμνασιακός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όντας μέσα στο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά «λύγισε» και …κλότσησε την ευκαιρία για μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, γνωρίζοντας την ήττα με 90-65, αφού η μεγάλη διαφορά δημιουργήθηκε στα τελευταία λεπτά.
 
Ο Γυμναστικός ήταν κοντά στο σκορ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα μην επιτρέποντας στον πανίσχυρο Πανιώνιο να ξεφύγει με μεγάλη διαφορά.
Όλα αυτά μέχρι το 34′, αφού ο ΓΣΛ είχε κοιτάξει στα …μάτια τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανιώνιο, όμως κάπου εκεί «λύγισε» δεν ένταξε στην πίεση και δημιουργήθηκε η μεγάλη διαφορά των 25 πόντων (τελικό 90-65).
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Κοντίλης, Μακρής, Μπανασάκης.
Δεκάλεπτα: 28-19, 45-35, 67-54, 90-65.

Πανιώνιος (Οικονόμου): Αλίχοντζιτς 14, Νοέας 2, Νικολακόπουλος 3), Πελεκάνος 6, Μπάρλος 11, Σακελλαρίου 13 (1), Καρύδας 9, Μίχαλος 11 (2), Μπιλλής 2, Ματαλών 10, Μελισσαράτος 4, Δημητριάδης 5.

ΓΣΛ (Πέρκος): Τόζιος 4, Συνετός, Νίκολιτς 8 (1), Βουργιώτης, Τσουράκης 12 (1), Κούτρας 6, Μπέμπης 13 (2), Χαιρετίδης 3 (1), Γκιουλέκας 11 (1), Σπυρόπουλος 8.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΕΡΚΟΥ
 «Οι παίκτες μου θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι το παιχνίδι δεν σταματά στο 34′ αλλά στο 40′. Χάσαμε την ευκαιρία με το τελικό σκορ, το οποίο δεν αντικατοπτρίσει την συνολική αγωνιστική εικόνα, να έχουμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση μέσα στην έδρα της καλύτερη ομάδας του πρωταθλήματος. Ελπίζω το πάθημα να γίνει μάθημα για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο».
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις