ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάνοπλη απέναντι στον Αίολο Αστακού η ΑΕΛ

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού τιμ, η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Αίολο Αστακού, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00, στο κλειστό της Νεάπολης.
Μοναδικό πρόβλημα των τελευταίων ημερών ήταν η αδυναμία του Σάκη Κουτίνα να συμμετέχει στις προπονήσεις, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση και παρέμεινε εκτός προγράμματος, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για αύριο. Από την άλλη ένας μικροτραυματισμός του Παπαχρήστου στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον ΓΣΛ 1928, δεν φαίνεται να είναι αρκετό για να μείνει εκτός αποστολής.
Για το αυριανό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος σχολιάζει: «Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, με έναν έμπειρο και ικανό αντίπαλο. Είμαστε δύο ομάδες με πολλά ίδια στοιχεία, αφού ισοβαθμούμε, έχουμε ίδια επίθεση και ίδια άμυνα. Οπότε θα έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πολύ αποφασιστικοί, ώστε να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε και υπερτερούμε».
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις