ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι “αλήτες” του χιονιά και τα 270 μηχανήματα! Τα παράλογα των πολιτών

Η χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο πέρα από την θέμα με το αλάτι, την μπόλικη κριτική, και τις στιγμές έντασης είχε και κάποια στοιχεία για το πως έδρασαν οι πολίτες κατά την διάρκεια του χιονιά.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων ήταν “πυρ και μανία” με κάποια μηνύματα που πήρε από πολίτες την ώρα που η πόλη αντιμετώπιζε τον χιονιά και μάλιστα οι ίδιοι είχαν απαιτήσεις που πραγματικά ξεπερνούν κάθε όριο…

Ο κ Καλογιάννης κρατώντας ένα χαρτί στα χέρια του που ήταν μήνυμα Λαρισαίου συναδέλφου του, το διάβασε στο σώμα έχοντας εμφανή εκνευρισμό. Στο μήνυμα ούτε λίγο ούτε πολύ ο Λαρισαίος καλούσε τον δήμαρχο να ειδοποιήσει τους “αλήτες” που έκλεισαν με ένα “βουνό” χιόνι το πάρκινγκ του να πάνε να το μαζέψουν. Προφανώς όπως καταλαβαίνετε εννοεί τους εργαζόμενους οι οποίοι και στοίβαξαν το χιόνι στο συγκεκριμένο σημείο για να μπορέσουν να ανοίξουν το δρόμο.

Μια άλλη Λαρισαία επικοινωνεί με τον δήμο- σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Καλογιάννης- και ζητά να πάει μηχάνημα να καθαρίσει μπροστά στην πόρτα της. Οι υπεύθυνοι του δήμο της απαντούν ότι “έξω είναι και επιχειρούν 70 μηχανήματα και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα”. Η απάντηση που έλαβαν ήταν η εξής: “Τότε να πάρετε 270 μηχανήματα για να εξυπηρετήσετε την πόλη!”.

Ενώ γινόταν όλα αυτά, την ίδια ώρα -σύμφωνα με το δήμαρχο Λαρισαίων- ο δήμος δεν είχε την δυνατότητα να βοηθήσει άτομα ΑΜΕΑ τα οποία και ζητούσαν να πάνε να πάρουν τα φάρμακά τους ή να πάνε σούπερ μάρκετ, για να ψωνίσουν τρόφιμα. Σε αυτή την περίπτωση με το προσωπικό του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” πήγαν φάρμακα και τρόφιμα στο σπίτι, καθώς δεν μπορούσε να πάει το μηχάνημα αποχιονισμού.

Π.Γ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις