ΕΛΛΑΔΑ

«Βοήθεια! Πεθαίνουμε από το κρύο»: Τα δραματικά sms των εγκλωβισμένων στο ξενοδοχείο που θάφτηκε από το χιόνι

Συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων στο ξενοδοχείο στην Πεσκάρα της Ιταλίας που κυριολεκτικά θάφτηκε από χιονοστιβάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που η χιονοστιβάδα καταπλάκωσε το ξενοδοχείο Rigopiano, μέσα βρίσκονταν τουλάχιστον 29 άτομα, 22 τουρίστες και 7 άτομα προσωπικό. Ενας άντρας ανασύρθηκε ήδη νεκρός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι επισήμως αγνοούνται.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό ότι δύο άτομα που βρίσκονταν εγκλωβισμένα στο ξενοδοχείο έστειλαν ένα απεγνωσμένο sms, στο οποίο έγραφαν «Βοήθεια, βοήθεια! Πεθαίνουμε από το κρύο», όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, τα μηνύματα εστάλησαν μέσω της εφαρμογής What’sApp.

Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει κάποια επικοινωνία μαζί τους και υπάρχουν φόβοι ότι τελικά δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή. Οι διασώστες που έσπευσαν στο ξενοδοχείο έκαναν λόγο για «σκηνές Αποκάλυψης» μόλις μπήκαν στο εσωτερικό του.

Οπως είπαν, μάλιστα, θα πάρει αρκετό χρόνο έως ότου να καταφέρουν να σκάψουν το πυκνό χιόνι και να μπουν στα δωμάτια του ξενοδοχείου, στην προσπάθειά τους για εξεύρεση επιζώντων.

 

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις