ΛΑΡΙΣΑ

Περίμεναν δύο χρόνια για απινιδωτή οι Λαρισαίοι αστυνομικοί και στο τέλος τον προμηθεύτηκαν με… δωρεά!

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στα πλαίσια των προσπαθειών της για αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος, εξασφάλισε σε συνεργασία με τοπική εταιρία ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών με την επωνυμία “BG BRACE MEDICAL”, τη δωρεά ενός ατομικού απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, για κάλυψη αναγκών του Αστυνομικού Μεγάρου στο οποίο καθημερινά κινούνται εκατοντάδες συνάδελφοι και πολίτες.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α.Λάρισας, σεμινάριο «καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή»,από τον Διευθυντή Καρδιολογικού Τμήματος Επίατρο κ. Χαράλαμπο Παρίση και την Διευθύνουσα Αντ/χη κ. Μαρία Νταλιάνη, του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας.

“Ευχή όλων μας είναι να μη παραστεί ποτέ ανάγκη χρήσης του. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι για μια ακόμη φορά να καλύψουμε το κενό της Πολιτείας, μιας και το σχετικό αίτημα δαπάνης εδώ και 2 έτη περίπου, το οποίο έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας μας, ουδέποτε εγκρίθηκε” σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις